Laan van Berlijn 329

2034SM Haarlem

Heeft u vragen?

088-4646800

Stuur een email

info@tyclean.nl

Kinderdagverblijf

 1. Efficiënte Service: TyClean biedt snelle en efficiënte klantenservice, cruciaal voor succes in de schoonmaakindustrie.
 2. Op Maat Gemaakte Oplossingen: Wij leveren gepersonaliseerde schoonmaakdiensten die innovatie en duurzaamheid combineren.
 3. Duurzame Relaties: Onze focus ligt op het opbouwen van langdurige klantrelaties voor wederzijdse groei en loyaliteit.

TyClean: de beste keuze voor de hygiëne van uw kinderdagverblijf

Een kinderdagverblijf is een plek waar kinderen spelen en leren, en hun gezondheid en veiligheid zijn van het grootste belang. TyClean is een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf dat al meer dan 20 jaar ervaring heeft in de schoonmaakbranche en zich richt op het schoonmaken van scholen, kinderdagverblijven en kantoorpanden. TyClean zorgt voor een hygiënische en veilige speelomgeving voor kinderen van alle leeftijden.

TyClean: natuurlijk schoon en milieuvriendelijk

TyClean maakt gebruik van duurzame, milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen (Green Care Professional) van het merk Weska. Dit draagt bij aan een betere leefomgeving voor kinderen. TyClean gaat zorgvuldig te werk bij het kiezen van de beste schoonmaakmethode voor uw locatie. Hierbij houden we rekening met uw wensen en de behoeften van uw kinderdagverblijf.

Onze diensten

TyClean biedt verschillende diensten aan om ervoor te zorgen dat uw kinderdagverblijf altijd schoon en hygiënisch is:

 • Reguliere schoonmaak
 • Vloerreiniging
 • Stoomreiniging
 • Glasbewassing

Bovendien kunnen wij u voorzien van sanitaire benodigdheden, zoals zeep en toiletpapier.

TyClean levert perfecte maatwerk voor uw locatie

TyClean is een bedrijf dat zich richt op betrokkenheid bij klanten en gemotiveerde medewerkers. Wij streven ernaar om een perfecte match tussen een schoonmaker en een locatie te maken. Door het voortdurend luisteren naar onze klanten, kunnen wij ervoor zorgen dat onze diensten aansluiten bij de behoeften van uw locatie en een optimale hygiëne en veiligheid garanderen. TyClean spreekt daarom liever over locaties in plaats van klanten.

Schoonmaak protocollen en protocollen op locatie

De schoonmaakprotocollen voor kinderdagverblijven zijn vastgesteld door het RIVM en de GGD. Bij TyClean volgen we deze richtlijnen nauwkeurig op. Bij elk kinderdagverblijf maken we ook speciale protocollen die we volgen bij onze schoonmaakwerkzaamheden.

Waarom kiezen voor TyClean?

TyClean biedt een betrouwbare en professionele schoonmaakservice op maat voor uw kinderdagverblijf. Wij zorgen voor:

 • Een schone en hygiënische omgeving
 • Specialistische reiniging
 • Een veilige speelomgeving voor kinderen
 • Materiaal en apparatuur van hoge kwaliteit
 • Opgeleide schoonmakers die weten wat ze doen
 • Concurrerende prijzen

Wij hechten ook veel waarde aan korte lijnen, snelle service en klantgerichtheid. Bij TyClean begrijpen wij dat een langdurige samenwerking alleen werkt als beide partijen streven naar dezelfde doelen. Daarom bieden wij unieke offertes op maat en werken wij aan een lange termijn samenwerking met onze klanten.

Neem contact op met TyClean

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf dat voldoet aan al uw hygiënische en veiligheidseisen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onze contactpagina! TyClean is ook bereikbaar via e-mail op info@tyclean.nl of telefonisch op 088-4646800.