Laan van Berlijn 329

2034SM Haarlem

Heeft u vragen?

088-4646800

Stuur een email

info@tyclean.nl

Over Ons

Ervaring telt

In de regio IJmond, Kennemerland, Haarlemmermeer is TyClean al ruim 20 jaar een begrip. Sinds 2018 zetten wij ons landelijk in.

Bent u benieuwd naar onze ervaren medewerkers? Maak hieronder kennis met een aantal leden van de TyClean familie!

ABDULLAH

ABDULLAH

Directeur

Abdullah, de directeur van TyClean, is zeer betrokken bij de kwaliteit van de schoonmaak en het welzijn van zijn personeel. Zijn motto, “Zonder goede en gemotiveerde medewerkers zou TyClean niet bestaan,” weerspiegelt zijn overtuiging dat het succes van het bedrijf afhangt van zijn team. Abdullah’s leiderschap is essentieel voor het bevorderen van een positieve bedrijfscultuur en medewerkerswelzijn.

ELLEN

ELLEN

Office Manager

Ellen, de Office Manager bij TyClean, is de spil van het kantoor en een gewaardeerde collega. Ze staat bekend om haar rol als betrouwbaar klankbord voor zowel klanten als personeel. Haar vermogen om effectief te luisteren en te ondersteunen, maakt haar onmisbaar voor het soepel functioneren van de organisatie. Ellen’s bijdrage aan de teamdynamiek en klanttevredenheid is essentieel voor het succes van TyClean.

AMANDA

AMANDA

DKS

Amanda, een kernlid van TyClean, combineert schoonmaakwerk met kwaliteitscontroles. Haar nauwgezette aandacht voor detail helpt TyClean’s standaarden te handhaven. Ze gebruikt haar ervaring om collega’s te trainen en te ondersteunen, wat bijdraagt aan de verbetering van de dienstverlening.

JOSEFIEN

JOSEFIEN

DKS

Josefien is een belangrijke kracht bij TyClean, waar ze schoonmaakwerk en kwaliteitscontroles combineert. Haar grondige controles dragen bij aan het handhaven van de hoge kwaliteit. Ze leidt collega’s op, waarbij ze feedback en training biedt op basis van controle-resultaten, essentieel voor TyClean’s groei.

Een vertrouwd gezicht voor de klant

Inmiddels hebben vele trouwe, betrokken medewerkers. Uit deze pool matchen we iedere schoonmaakopdracht met de meest geschikte schoonmakers. Uit ervaring weten we namelijk dat een goede match tussen medewerker en locatie in een consistente en duurzame samenwerking resulteert. Onze medewerkers zijn goed opgeleid, betrokken en gemotiveerd. We hebben niet voor niets al sinds lange tijd een laag ziekteverzuim. Daardoor zien onze klanten een herkenbaar en vertrouwd gezicht.

+
Jaren Ervaring