Schoonmaak

Reguliere schoonmaak van bijvoorbeeld een kantoorgebouw of school vergt expertise. Wij hanteren een specifiek werkpatroon om intensief gebruikte leef- en werkruimtes hygiënisch schoon en fris te houden. Vraag vrijblijvend naar onze werkmethodiek..

Vloerreiniging

Een schone vloer geeft een goede eerste indruk van de organisatie. Naast regulier onderhoud en tapijt-dieptereiniging, zetten we intensief gebruikte vloeren in de was. Daarbij verplaatsen we meubilair waar nodig zorgvuldig.

Stoomreiniging

Soms nestelt vuil zich dieper in de poriën van het sanitair. Het reinigen met stoom is een zeer effectieve methode en geeft een schoon resultaat. Daarnaast draagt het bij aan verbeterde hygiëne, omdat stoom intensiever reinigt dat reguliere schoonmaakmiddelen.

Glas

Glasbewassing is vakmanschap. Onze experts gebruiken daarbij de meest effectieve, milieuvriendelijke middelen. U mag daarom een streeploos, vetvrij en schoon resultaat verwachten.

Duurzame schoonmaakmiddelen

TyClean gebruikt de Green Care Professional schoonmaakproducten van het merk Weska. Deze reinigings- en onderhoudsmiddelen dragen het milieuvriendelijke Cradle to Cradle kwaliteitscertificaat. Het zijn dus producten die ontwikkeld zijn om gezondheid van mensen en veiligheid van het schoonmaakpersoneel te garanderen. Deze duurzame schoonmaakmiddelen hebben uitzonderlijk goede milieu eigenschappen.

Door deze middelen goed te doseren, verbruiken we de juiste hoeveelheid om een optimaal resultaat te garanderen. Daarmee tonen we aan dat hygiënisch schoon ook goed kan zijn voor het milieu!

 

contact accountmanager

24/7 bereikbaar

TyClean neemt u de zorg voor het schoonmaken graag uit handen. We zijn flexibel en leveren extra werk waar nodig. Daarom zijn we voor klanten en medewerkers 24 uur per dag mobiel bereikbaar. Wanneer iets niet helemaal naar wens is, dan vinden we direct een passende oplossing.

Onze klanten

Onze klanten zitten verspreid over geheel Nederland; scholen en kinderdagverblijven in iedere provincie kunnen rekenen op onze service. Door onze jarenlange ervaring is dit type locatie uitgegroeid tot ons specialisme. We deinzen niet terug voor plakkerige tafels en veelgebruikte toiletten. Kinderen moeten kunnen leren en spelen in een veilige en hygiënische omgeving. Daar dragen wij graag aan bij!

Naast scholen en kinderdagverblijven, leveren wij onze service ook op kantoorpanden, logistieke bedrijven en bij sportverenigingen.

evenaar school

Met welke schoonmaakdiensten kunnen wij u helpen?

neem contact met ons op