Laan van Berlijn 329

2034SM Haarlem

Heeft u vragen?

088-4646800

Stuur een email

info@tyclean.nl

Schoonmaak

 1. Diverse Schoonmaakdiensten: TyClean biedt dagelijkse reiniging, periodieke dieptereiniging en specialistische schoonmaak voor bedrijven en instellingen.
 2. Gezonde Werkomgeving: Benadrukt het belang van schoonmaken voor de gezondheid en productiviteit van werknemers en de professionele uitstraling van het bedrijf.
 3. Duurzaam en Kostenbesparend: Focus op het gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakproducten, transparante communicatie en het bieden van kwaliteit tegen concurrerende prijzen, met tips om schoonmaakkosten te besparen.

Schoonmaak – De expertise van TyClean

Een goede schoonmaak is essentieel voor elk bedrijf of instelling. In dit uitgebreide artikel delen we onze jarenlange expertise op het gebied van professionele schoonmaak. We bespreken verschillende schoonmaakservices, de voordelen van een schone werkplek, tips en tricks, en meer. Lees verder voor al ons advies voor een optimale schoonmaak.

Waarom is schoonmaak belangrijk?

Een schone werkomgeving is cruciaal voor de gezondheid en productiviteit van werknemers. Stof, vuil en bacteriën kunnen allerlei gezondheidsproblemen veroorzaken. Daarnaast zorgt een vieze werkplek voor een onprettige sfeer. Werknemers voelen zich niet happy in een vervuilde omgeving. Met regelmatige schoonmaak voorkom je dit allemaal.

Naast de voordelen voor werknemers, is een schone werkplek ook belangrijk voor de uitstraling van een bedrijf. Klanten en partners vormen meteen een oordeel over de professionaliteit van een bedrijf als ze binnenkomen. Een vieze ontvangst of kantoor geeft geen goede indruk.

Onze schoonmaakservices voor bedrijven

TyClean biedt verschillende professionele schoonmaakdiensten voor bedrijven, scholen en instellingen. Onze ervaren schoonmakers zorgen ervoor dat uw werkplek er altijd tiptop uitziet.

Dagelijkse schoonmaakWe reinigen kantoren, sanitaire voorzieningen, pantry’s en meer volgens een vast rooster. Zo heeft u elke dag een frisse werkomgeving.
Periodieke grondige reinigingEen paar keer per jaar doen we een extra grondige schoonmaakbeurt van bijv. ramen, vloeren en meubilair.
Specialistische reinigingWe bieden speciale services zoals professionele vloeronderhoud, geavanceerde stoomreiniging, en desinfectie van airco’s.

Heb je specifieke wensen? Onze accountmanagers stellen graag een schoonmaakplan op maat samen.

Waarom kiezen voor TyClean?

TyClean is al meer dan 20 jaar specialist in professionele reiniging voor bedrijven en instellingen als scholen en kinderdagverblijven. Wat maakt ons anders dan andere schoonmaakbedrijven?

 • We werken uitsluitend met ervaren vakmensen
 • We gebruiken milieuvriendelijke schoonmaakproducten
 • We zijn volledig transparant in onze communicatie
 • We leveren hoge kwaliteit tegen zeer scherpe prijzen

Kortom: voordelige, duurzame reiniging die je werkplek écht schoonhoudt. Ontdek meer over TyClean.

Hoe vaak reinigen?

Hoe vaak je moet reinigen verschilt per ruimte. Met onderstaande tips zorg je ervoor dat alles er piekfijn uitziet.

Kantoren en werkplekken

Dagelijkse reiniging is hier essentieel. Denk aan stofzuigen, aanvullen van zeep & papier, en reinigen van de pantry. Daarnaast is een wekelijkse grondige schoonmaak van bureaus, stoelen, en apparatuur zoals printers en copiers belangrijk. Zo voorkom je de verspreiding van bacteriën via veelgebruikte oppervlakten.

Sanitaire voorzieningen

Toiletten en wastafels moet je minimaal dagelijks reinigen. Gebruik speciale toiletreinigers en ontkalkers om kalk- en urineaanslag te voorkomen. Maandelijks is het nodig om te schrobben met sterke sanitairreinigers.

Keuken en lunchruimtes

Hygiëne is extra belangrijk op plekken waar gegeten wordt. Reinig aanrechtbladen, tafels en apparatuur zoals magnetrons na elk gebruik. Controleer regelmatig de afvalemmers en maak deze open ruimtes dagelijks schoon met allesreinigers.

De juiste schoonmaakmiddelen

Bij TyClean werken we uitsluitend met milieuvriendelijke en doeltreffende schoonmaakmiddelen. Dit zijn onze aanbevelingen voor een blinkende schoonmaak.

VoorProduct
Sanitair: wastafels, toilettenSterke sanitairsprays, ontkalkers of toiletreinigers
Harde vloeren: PVC, laminaat, vloerbedekkingPH-neutrale allesreiniger of vloerreiniger
Tafels, bureaus, stoelenAntibacteriële allesreinigers en groene zeep
Ramen, spiegelsGlazenwasser of ramenzeem reinigt streeploos

Heb je advies nodig over schoonmaakmiddelen? Onze specialisten helpen je graag verder.

Bespaar op je schoonmaakkosten

Goed schoonhouden van een bedrijfspand of school is noodzakelijk, maar kan ook flink wat kosten met zich meebrengen. Met deze tips bespaar je op je schoonmaakbegroting:

 • Laat werknemers zelf bijdragen door hun eigen bureau netjes te houden
 • Gebruik schoonmaakmiddelen zuinig en volgens dosering
 • Besteed specialistisch werk uit aan een professioneel schoonmaakbedrijf
 • Spreid grondige schoonmaakbeurten goed over het jaar
 • Regel periodieke schoonmaak voor langdurige besparing

Benieuwd wat TyClean voor je schoonmaakkosten kan betekenen? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Eén keer per jaar grondig laten reinigen

Hoewel regelmatig reinigen essentieel is, is een jaarlijkse grondige reinigingsbeurt ook geen overbodige luxe. Denk aan het intensief reinigen van:

 • Alle ruiten en ramen, voor streeploze helderheid
 • Het interieur zoals plinten, muren en deuren
 • Sanitaire voorzieningen als toiletten, wastafels en douches
 • Keukens en lunchplekken tot in detail
 • Kritische apparatuur zoals computers, printers en telefoons

Een jaarlijkse grondige schoonmaak verwijdert hardnekkig vuil waar je normaal overheen kijkt. Het verbetert de hygiëne en uitstraling van een gebouw aanzienlijk. Onze professionele schoonmakers nemen dit intensieve karwei graag voor je uit handen.

Gevelreiniging voor de uitstraling

Tot slot is het reinigen van de buitenkant ook belangrijk. Vooral de gevel en ramen zijn het visitekaartje van een pand. TyClean biedt professionele gevelreiniging voor bedrijven en scholen. We verwijderen groene aanslag, graffiti en hardnekkige vlekken met speciale middelen. Zo ziet je pand er weer als nieuw uit.

Onze experts adviseren je ook graag over duurzame bescherming. Met speciale coating voorkom je bijvoorbeeld dat nieuwe vervuiling hecht.

Bestel schoonmaakmiddelen bij TyClean

Bij TyClean vinden we duurzaamheid erg belangrijk. Daarom werken we met de beste eco-vriendelijke schoonmaakproducten. Deze kun je gemakkelijk via onze webshop bestellen, voor scherpe prijzen. Denk aan:

 • Sanitairsprays en toiletreinigers
 • PH-neutrale allesreinigers en groene zeep
 • Streeploze ramenzeems
 • Biologisch afbreekbare vaatwastabletten
 • Toonaangevende vloerreinigers en vegers

Maak gebruik van ons uitgebreide assortiment schoonmaakproducten voor een blinkend resultaat.

Schoonmaaktips voor een frisse start

Tot slot delen we nog een paar handige DIY schoonmaaktips, voor als je eens zelf aan de slag wilt tussen de schoonmaakbeurten door.

 • Maak sanitair schoon met natuurazijn voor een frisse geur
 • Gebruik microvezeldoeken, deze werken antibacterieel zonder schoonmaakmiddel
 • Zet ’s avonds een kommetje soda in de koelkast tegen vieze geurtjes
 • Reinig koffiemachines met ontkalker en maak kannen regelmatig schoon
 • Gebruik plakband of puimsteen om hardnekkige kalk in toiletten te verwijderen

Heeft u na het lezen van dit artikel nog vragen? Neem dan contact op met de schoonmaakexperts van TyClean. We helpen u graag verder met al uw professionele schoonmaakbehoeften!