Laan van Berlijn 329

2034SM Haarlem

Heeft u vragen?

088-4646800

Stuur een email

info@tyclean.nl

Stoomreiniging

  • Professionele stoomreiniging van TyClean elimineert 99,9% van alle bacteriën en virussen zonder schadelijke chemicaliën.
  • De dienst is veelzijdig en effectief tegen hardnekkig vuil en vlekken op diverse oppervlakken.
  • Met de nieuwste stoomtechnologie biedt TyClean een milieuvriendelijke en grondige reinigingsoplossing.

De kracht van professionele stoomreiniging met TyClean

Op deze pagina duiken we diep in de industriële stoomreinigingsdienst van TyClean met professionele stoomreinigers. We leggen uit hoe reinigen met stoom werkt, de voordelen ervan, en hoe onze experts met behulp van de nieuwste apparatuur en zonder de noodzaak van agressieve reinigingsmiddelen een revolutie kunnen ontketenen in uw schoonmaakroutine. Lees verder om te ontdekken hoe onze dienst hygiëne naar een hoger niveau tilt.

Wat is professionele stoomreiniging?

Professionele stoomreiniging met stoomapparaten, speciaal ontworpen voor professioneel gebruik, verwijst naar een dienst waarbij extra hete “steam” onder een hoge werkdruk wordt ingezet om oppervlakken grondig te reinigen en te desinfecteren. Dit is een effectieve en milieuvriendelijke methode met reinigingsmachines om bacteriën en virussen te doden en hardnekkige vervuiling en vuil te verwijderen.

Waarom kiezen voor professionele stoomreiniging van TyClean?

Onze stoomreinigingsdienst biedt veel voordelen ten opzichte van traditionele schoonmaakmethoden. Omdat we gebruik maken van stoom tot 180°C, kunnen we zelfs de hardnekkigste bacteriën en virussen doden; stoom doodt effectief alle ziektekiemen. Daarnaast dringt de stoom diep door in alle oppervlakken, zelfs in minder bereikbare hoeken en bij het reinigen van tapijt, voor een grondige reiniging en desinfectie van verschillende oppervlakken zoals interieurs.

We doen dit alles zonder gevaarlijke chemicaliën en met behulp van borstels waar nodig. Voor meer informatie aanvragen of om te zien hoe we uw werkomgeving en andere omgevingen kunnen transformeren waar u mee in contact kunt komen, vooral wanneer vuil losgeweekt moet worden, bent u bij ons aan het juiste adres.

Hoe werkt onze stoomreinigingsdienst?

Onze experts maken gebruik van de nieuwste stoomreinigers van Tecnovap om stoom onder hoge druk te genereren. Met behulp van speciale accessoires kan de stoom gericht worden ingezet op vloeren, meubels, sanitair en meer. De hete stoom weekt hardnekkig vuil los, dat vervolgens eenvoudig kan worden verwijderd. Ons team is getraind in het optimaal benutten van de mogelijkheden van de Tecnovap stoomreinigers, zodat elk oppervlak grondig en effectief wordt gereinigd.

Wat kunnen we reinigen met onze stoomdienst?

Onze stoomreiniging is geschikt voor het reinigen van vloeren, bekleding, meubels, apparatuur, keukens, badkamers en nog veel meer. De stoom kan in alle poriën en oppervlakken doordringen voor een dieptereiniging. Zo kunnen we zelfs de meest hardnekkige vieze plekken aanpakken.

Wat zijn de voordelen van professionele stoomreiniging?

  • Doodt 99,9% van alle bacteriën en virussen
  • Reinigt diep in alle oppervlakken en materialen
  • Verwijdert hardnekkig vuil en vlekken
  • Geen gebruik van schadelijke chemicaliën
  • Sneller drogen dan natte reinigingsmethoden

Onze experts staan klaar om uw locatie grondig te reinigen met behulp van de nieuwste stoomtechnologie. Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.