Laan van Berlijn 329

2034SM Haarlem

Heeft u vragen?

088-4646800

Stuur een email

info@tyclean.nl

Hoe gaat TyClean om met vertrouwelijke informatie in mijn bedrijf?

Werken bij TyClean? Bekijk onze vacatures.

Hoe TyClean omgaat met vertrouwelijke informatie in mijn bedrijf

Als ondernemer is het van cruciaal belang om te weten hoe uw vertrouwelijke informatie wordt behandeld. Bij TyClean, als gerenommeerd schoonmaakbedrijf, begrijpen we de waarde van bedrijfsinformatie en zijn we vastbesloten om de veiligheid van vertrouwelijke informatie te waarborgen.

Onze toewijding aan vertrouwelijkheid

Wanneer u ervoor kiest om samen te werken met TyClean, beloven wij als bedrijf dat we ingehuurde schoonmakers altijd onder toezicht houden, zodat we ervoor kunnen zorgen dat uw bedrijfsinformatie altijd veilig is. Daarnaast zijn al onze werknemers gebonden aan onze Geheimhoudings- en privacyverklaring, zodat we absolute geheimhouding garanderen.

We stellen ook vast dat alleen de benodigde informatie wordt verzameld, gebruikt en opgeslagen – in overeenstemming met elk contract en de AVG-wetgeving (de Algemene Verordening Gegevensbescherming, beter bekend als GDPR).

Hoe beschermen we bedrijfsinformatie?

Bij TyClean beschikken we over geavanceerde technologieën en veiligheidsprocedures om de vertrouwelijkheid te waarborgen en uw gegevens te beschermen. We implementeren ook een strikt identificatie- en authenticatieproces voor elke medewerker die toegang heeft tot uw gegevens.

We zorgen ervoor dat alle informatie altijd vertrouwelijk blijft en gebruiken het alleen voor de specifieke schoonmaakopdracht waaraan we werken. Bovendien zorgen we ervoor dat informatie op de juiste manier wordt weggegooid als die niet meer nodig is.

Wat als er toch iets misgaat?

Bij TyClean behandelen we elke inbreuk op de vertrouwelijkheid van gegevens zeer serieus en onmiddellijk. Als er ooit een inbreuk zou plaatsvinden, stellen we u onmiddellijk op de hoogte en werken we samen met u om het probleem op te lossen en eventuele schade of verlies te minimaliseren.

Conclusie

Bij TyClean nemen we de veiligheid van vertrouwelijke informatie zeer serieus. Van ervoor zorgen dat alleen de benodigde informatie wordt verzameld, gebruikt en opgeslagen, tot de strikte identificatie- en authenticatieproces voor elke medewerker die toegang heeft tot uw gegevens – we beloven u volledige geheimhouding en veiligheid.

Hierbij enkele links voor meer informatie over onze diensten:

Vraag nu een offerte aan!

Wilt u meer weten over onze diensten of een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.