Laan van Berlijn 329

2034SM Haarlem

Heeft u vragen?

088-4646800

Stuur een email

info@tyclean.nl

Hoe kan ik feedback geven over de geleverde schoonmaakdiensten van TyClean?

Werken bij TyClean? Bekijk onze vacatures.

Hoe geef ik feedback op de schoonmaakdiensten van TyClean?

TyClean is een professioneel schoonmaakbedrijf dat diensten aanbiedt gericht op de tevredenheid van onze klanten voor bedrijven, kantoren en scholen. Goede communicatie staat bij ons hoog in het vaandel, en als u gebruikmaakt van de schoonmaakdiensten van TyClean en u bent niet tevreden met de geleverde service, dan kunt u dit doeltreffend doorgeven. Feedback is essentieel voor ons streven naar constante verbetering van dienstverlening en zorgt ervoor dat uw stem als klant gehoord wordt.

Waarom feedback geven belangrijk is

Feedback geven is belangrijk omdat het bedrijven de kans geeft te weten wat hun klanten nodig hebben en wat de ‘verwachtingen van onze klanten’ zijn. Door feedback te geven, geeft u TyClean de kans om ‘onze diensten’ te verbeteren, inclusief de ‘dagelijkse schoonmaak’, zodat toekomstige klanten ook kunnen profiteren van betere ‘onze schoonmaakdiensten’. Het bedrijf kan ook van uw feedback leren en hun processen en protocollen aanpassen om eventuele problemen op te lossen, zodat de service die zij bieden beter wordt afgestemd op uw behoeften.

Hoe feedback geven

Om uw ervaring met TyClean effectief te communiceren, biedt ons betrouwbare bedrijf u verschillende communicatiekanalen. Een van de meest toegankelijke opties is contact opnemen via onze contactpagina, waar u uw klachten en opmerkingen kunt indienen. Wij waarderen uw mening zeer en u kunt erop vertrouwen dat onze klantenservice uw input zal beantwoorden. In ons streven naar een betere service, kunt u ook rechtstreeks contact opnemen door een e-mail te sturen naar info@tyclean.nl of te bellen naar 088-4646800, en zo de kwaliteit van onze diensten verder helpen verbeteren.

Wat er gebeurt na het geven van feedback

Als u feedback heeft gegeven over de geleverde schoonmaakdiensten van TyClean, zullen zij uw klachten serieus nemen en deze als ‘verbeterpunten’ beschouwen. Het bedrijf zal onderzoeken wat het probleem is en maatregelen nemen om te ‘garanderen’ dat uw probleem wordt verholpen en om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met de service die zij ‘bieden’. TyClean streeft ernaar om te voldoen aan de ‘verwachtingen van onze klanten’ en zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met hun diensten.

Over TyClean

TyClean is een professioneel schoonmaakbedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van hygiënische schoonmaakdiensten aan bedrijven, kantoren en scholen. Ze bieden flexibele en efficiënte schoonmaakoplossingen om aan de unieke wensen van elke bedrijf of instelling te voldoen. TyClean zorgt voor een schone en hygiënische omgeving, zodat u zich kunt focussen op wat echt belangrijk is: uw werkzaamheden, uw bedrijfsvoering of uw opleiding. Door het schoonmaken van scholen en andere instellingen, draagt TyClean bij aan een beter leer- en werkklimaat en helpt het klanten de best mogelijke service te bieden.

Diensten van TyClean

TyClean biedt een breed scala aan specifieke diensten, gericht op het creëren van een hygiënische werkomgeving en het voldoen aan de verwachtingen van onze klanten, waaronder:

  • Kantoor schoonmaakservice, om een professionele en hygiënische uitstraling te garanderen.
  • Kantoorpand schoonmaken, aangepast aan uw specifieke schoonmaakbehoeften.
  • Schoonmaak op scholen en universiteiten, voor een veilige en stimulerende leeromgeving.
  • Glasbewassing voor scholen, om de helderheid en professionaliteit van uw instelling te waarborgen.

Werken bij TyClean

Bij TyClean zijn we altijd op zoek naar talentvolle en gemotiveerde medewerkers om ons team te versterken met het oog op innovatie en technologie. Als u geïnteresseerd bent in werken bij TyClean en wilt bijdragen aan de service die wij bieden, tegemoetkomend aan de wensen en verwachtingen van onze klanten en partners, bekijk dan onze carrièremogelijkheden op onze carrièrepagina.

Veel gestelde vragen

Hoe kan ik een klacht indienen bij TyClean?

U kunt contact met ons opnemen via TyClean’s contactpagina https://www.tyclean.nl/contact/. Hier kunt u uw klachten en opmerkingen indienen, die serieus worden genomen door onze medewerkers. Voor direct contact met het bedrijf kunt u ook een e-mail sturen naar info@tyclean.nl of bellen naar 088-4646800.

Maakt TyClean gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen?

Ja, TyClean maakt gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen om de impact op het milieu te verminderen en biedt zo een hygiënische service. Dit is onderdeel van onze duurzame aanpak, waarover u meer kunt lezen hier: milieuvriendelijke schoonmaak: de duurzame aanpak van TyClean.

Kan TyClean schoonmaakdiensten leveren aan particulieren en huizen?

Nee, TyClean levert geen schoonmaakdiensten aan particulieren en huizen. Hun hygiënische diensten zijn gericht op bedrijfsmanagement, professionele kantoren, kinderdagverblijven en scholen. Service bieden van de hoogste kwaliteit is waar we voor staan. Hier leest u meer over hun diensten: TyClean Diensten.