Laan van Berlijn 329

2034SM Haarlem

Heeft u vragen?

088-4646800

Stuur een email

info@tyclean.nl

Hoe zorgt TyClean voor veiligheid tijdens het uitvoeren van schoonmaakwerkzaamheden?

Werken bij TyClean? Bekijk onze vacatures.

Hoe zorgt TyClean voor veiligheid tijdens het uitvoeren van schoonmaakwerkzaamheden?

TyClean is een professioneel schoonmaakbedrijf dat zich richt op de zakelijke markt. Als bedrijf is veiligheid en gezondheid van onze medewerkers bij het uitvoeren van schoonmaakwerkzaamheden van groot belang. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat onze medewerkers in een veilige en gezonde werkomgeving kunnen werken, zodat zij hun werkzaamheden op een veilige manier kunnen uitvoeren.

Onze opleiding en training

Bij TyClean besteden wij veel aandacht aan de opleiding en training van onze medewerkers. Al onze medewerkers zijn opgeleid om veilig en gezond te werken en hebben de vereiste certificeringen. Zij zijn geschoold op het gebied van veiligheidsrisico’s en worden getraind in het gebruik van materialen en middelen, zodat zij weten hoe zij deze op een veilige manier kunnen gebruiken.

Veilige werkomgeving

Wij zorgen ook voor een veilige werkomgeving voor onze medewerkers. Dit betekent dat wij beschermende kleding en uitrusting leveren om onze medewerkers te beschermen tegen mogelijke risico’s tijdens het uitvoeren van hun werkzaamheden. Daarnaast zorgen wij ervoor dat onze medewerkers beschikken over de benodigde schoonmaakmiddelen om het werk veilig en efficiënt uit te voeren.

Gebruik van veilige schoonmaakmiddelen

Bij het uitvoeren van schoonmaakwerkzaamheden zorgt TyClean ervoor dat er alleen veilige middelen worden gebruikt. Dit betekent dat wij alleen middelen gebruiken die veilig zijn voor mens en milieu. Wij werken met biologisch afbreekbare middelen en ons personeel gebruikt altijd beschermende handschoenen om zo min mogelijk in aanraking te komen met deze middelen.

Onze veiligheidsmaatregelen

Om de veiligheid van onze medewerkers te waarborgen, hebben wij verschillende veiligheidsmaatregelen getroffen. Denk hierbij aan een goed verlichte werkomgeving, antislipmatten op gladde vloeren, veilige opslag van schoonmaakmiddelen, instructies voor het veilig gebruik van elektrische apparatuur en het gebruik van trapliften om veilig op hoogte te werken. Door deze maatregelen te treffen, zorgen wij voor een veilige en gezonde werkomgeving voor onze medewerkers.

Onze ervaring

TyClean heeft jarenlange ervaring in de schoonmaakbranche. Dankzij onze ervaring weten wij precies hoe wij op een veilige manier schoonmaakwerkzaamheden kunnen uitvoeren. Onze medewerkers hebben ervaring in verschillende sectoren, zoals kantoren, scholen en restaurants. Door deze ervaring kunnen wij ons werk op een efficiënte en veilige manier uitvoeren.

Onze conclusie

Bij TyClean staat veiligheid voorop. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat onze medewerkers veilig en gezond kunnen werken, zodat wij onze werkzaamheden op een veilige manier kunnen uitvoeren. Onze ervaring en onze veiligheidsmaatregelen zorgen ervoor dat wij ons werk kunnen uitvoeren in verschillende sectoren. Door te kiezen voor TyClean kiest u dus voor veiligheid en kwaliteit.

FAQs

Kan TyClean schoonmaakwerkzaamheden bij particulieren uitvoeren?

Nee, TyClean richt zich voornamelijk op de zakelijke markt en voert daarom geen schoonmaakwerkzaamheden uit bij particulieren.

Hoe kan ik in contact komen met TyClean?

U kunt eenvoudig contact met ons opnemen via onze contactpagina.

Wat is de werkwijze van TyClean?

Wij maken gebruik van een efficiënte werkwijze waarbij wij ons richten op kwaliteit en een klantgerichte aanpak. Onze schoonmaakspecialisten werken volgens een strikt protocol en maken gebruik van de nieuwste schoonmaaktechnieken.

Interesse in onze diensten? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina of bel ons op 088-4646800.

Onze diensten
Contact
Over ons
Werken bij TyClean
Kantoorpand schoonmaken
Kinderdagverblijf schoonmaak
Schoonmaak en hygiëne op scholen
Kantoor schoonmaakservice
Onderwijsinstelling schoonmaak
Dagelijkse schoonmaak scholen
Schoonmaakdiensten voor bedrijven
Glasbewassing voor scholen
Milieuvriendelijke schoonmaak