Laan van Berlijn 329

2034SM Haarlem

Heeft u vragen?

088-4646800

Stuur een email

info@tyclean.nl

Innovatieve technieken voor glasreiniging

Werken bij TyClean? Bekijk onze vacatures.
Innovatieve technieken voor glasreiniging – Tyclean


Innovatieve technieken voor glasreiniging

Glasreiniging voor bedrijven, kantoren en scholen

Glasreiniging is cruciaal voor de uitstraling van bedrijven, kantoren en scholen. Schone ramen zorgen voor meer lichtinval en een fris ogend gebouw. Tyclean biedt innovatieve technieken voor glasreiniging om ervoor te zorgen dat jouw pand altijd in topconditie is.

Innovatieve technieken voor betere efficiëntie

Tyclean maakt gebruik van de nieuwste methoden voor glasreiniging, waaronder het gebruik van osmosewater. Dit zorgt voor een betere efficiëntie omdat het geen strepen of vlekken op de ramen achterlaat. Daarnaast maken wij gebruik van hoogwerkers en mobiele platforms om ook op grote hoogtes de ramen goed te kunnen reinigen. Dit bespaart tijd en kosten en zorgt voor een effectieve glasreiniging.

Glasreiniging met behulp van technologie

Tyclean gebruikt de nieuwste technologie om glasreiniging nog efficiënter te maken. Zo maken wij gebruik van telescopische glasbewassing waardoor onze medewerkers geen gevaarlijke trappen of steigers hoeven te gebruiken. Ook beschikken wij over een Glass Management System (GMS) waarmee wij efficiënter planningen kunnen maken en meer inzicht krijgen in de werkzaamheden op locatie.

Een schone werkplek begint bij schone ramen

Bij Tyclean snappen wij dat een schone werkplek begint bij schone ramen. Door onze innovatieve technieken voor glasreiniging zorgen wij ervoor dat jouw bedrijf er altijd schoon en professioneel uitziet.

Eenmalige reiniging of periodieke service

Tyclean biedt niet alleen eenmalige glasreiniging, maar ook periodieke service om ervoor te zorgen dat jouw pand het hele jaar door in topconditie is. Zo kunnen wij bijvoorbeeld maandelijks, tweemaandelijks of kwartaalperiodieke glasbewassing aanbieden. Dit is geheel afhankelijk van jouw wensen en behoeften.

Veilig en betrouwbaar

Bij Tyclean staat veiligheid en betrouwbaarheid voorop. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en beschikken over de juiste certificaten en veiligheidsuitrusting om alle werkzaamheden op een veilige manier uit te voeren. Ook zijn wij aangesloten bij de branchevereniging OSB en beschikken wij over het OSB-keurmerk.

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte

Wil jij gebruikmaken van onze innovatieve technieken voor glasreiniging? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat. Wij bieden onze services aan bedrijven, kantoren en scholen. Bel ons op 088-4646800 of vul ons contactformulier in.

Meer informatie over Tyclean

Wil je meer weten over ons bedrijf? Bekijk dan onze diensten, lees meer over ons of bekijk de vacatures bij Tyclean om te zien of je bij ons team wilt komen werken.

FAQ

Wat voor soort gebouwen worden gedekt door Tyclean?

Tyclean maakt gebruik van innovatieve technieken voor glasreiniging voor bedrijven, kantoren en scholen.

Wat zijn de nieuwste methoden voor glasreiniging die Tyclean gebruikt?

Tyclean maakt gebruik van osmosewater en telescopische glasbewassing.

Hoe kan ik contact opnemen met Tyclean?

Je kunt contact met ons opnemen via ons contactformulier.