Laan van Berlijn 329

2034SM Haarlem

Heeft u vragen?

088-4646800

Stuur een email

info@tyclean.nl

Kinderdagverblijf schoonmaak – Hoe TyClean zorgt voor een hygiënische en veilige speelomgeving

Werken bij TyClean? Bekijk onze vacatures.

TyClean: de beste keuze voor de hygiëne van uw kinderdagverblijf

Een kinderdagverblijf is een plek waar kinderen spelen en leren, en hun gezondheid en veiligheid zijn van het grootste belang. TyClean is een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf dat al meer dan 20 jaar ervaring heeft in de schoonmaakbranche en zich richt op het schoonmaken van scholen, kinderdagverblijven en kantoorpanden. TyClean zorgt voor een hygiënische en veilige speelomgeving voor kinderen van alle leeftijden.

TyClean: natuurlijk schoon en milieuvriendelijk

TyClean maakt gebruik van duurzame, milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen (Green Care Professional) van het merk Weska. Dit draagt bij aan een betere leefomgeving voor kinderen. TyClean gaat zorgvuldig te werk bij het kiezen van de beste schoonmaakmethode voor uw locatie. Hierbij houden we rekening met uw wensen en de behoeften van uw kinderdagverblijf.

Onze diensten

TyClean biedt verschillende diensten aan om ervoor te zorgen dat uw kinderdagverblijf altijd schoon en hygiënisch is:

  • Reguliere schoonmaak
  • Vloerreiniging
  • Stoomreiniging
  • Glasbewassing

Bovendien kunnen wij u voorzien van sanitaire benodigdheden, zoals zeep en toiletpapier.

TyClean levert perfecte maatwerk voor uw locatie

TyClean is een bedrijf dat zich richt op betrokkenheid bij klanten en gemotiveerde medewerkers. Wij streven ernaar om een perfecte match tussen een schoonmaker en een locatie te maken. Door het voortdurend luisteren naar onze klanten, kunnen wij ervoor zorgen dat onze diensten aansluiten bij de behoeften van uw locatie en een optimale hygiëne en veiligheid garanderen. TyClean spreekt daarom liever over locaties in plaats van klanten.

Schoonmaak protocollen en protocollen op locatie

De schoonmaakprotocollen voor kinderdagverblijven zijn vastgesteld door het RIVM en de GGD. Bij TyClean volgen we deze richtlijnen nauwkeurig op. Bij elk kinderdagverblijf maken we ook speciale protocollen die we volgen bij onze schoonmaakwerkzaamheden.

Waarom kiezen voor TyClean?

TyClean biedt een betrouwbare en professionele schoonmaakservice op maat voor uw kinderdagverblijf. Wij zorgen voor:

  • Een schone en hygiënische omgeving
  • Specialistische reiniging
  • Een veilige speelomgeving voor kinderen
  • Materiaal en apparatuur van hoge kwaliteit
  • Opgeleide schoonmakers die weten wat ze doen
  • Concurrerende prijzen

Wij hechten ook veel waarde aan korte lijnen, snelle service en klantgerichtheid. Bij TyClean begrijpen wij dat een langdurige samenwerking alleen werkt als beide partijen streven naar dezelfde doelen. Daarom bieden wij unieke offertes op maat en werken wij aan een lange termijn samenwerking met onze klanten.

Neem contact op met TyClean

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf dat voldoet aan al uw hygiënische en veiligheidseisen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onze contactpagina! TyClean is ook bereikbaar via e-mail op info@wordpress-474222-3621876.cloudwaysapps.com of telefonisch op 088-4646800.

 

Gerelateerde vragen over Kinderdagverblijf schoonmaak

Q: Wat is TyClean?

A: TyClean is een schoonmaakbedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het schoonmaken van kinderdagverblijven en andere kinderopvanglocaties. Onze focus ligt op het creëren van een veilige en hygiënische speelomgeving voor de kinderen en medewerkers.

Q: Waarom is een schone kinderopvang belangrijk?

A: Kinderen zijn kwetsbaar en kunnen snel in aanraking komen met ziekteverwekkers. Daarom is het van groot belang dat de omgang met kinderen in een veilige en hygiënische omgeving plaatsvindt. Bovendien gelden er normen over hygiëne in kinderdagverblijven en peuterspeelzalen. Om aan deze richtlijnen te voldoen, is dagelijkse schoonmaak van de opvangruimtes nodig.

Q: Wat zijn de normen over hygiëne in kinderdagverblijven?

A: De normen over hygiëne in kinderdagverblijven zijn vastgelegd in de Wet Kinderopvang en kwaliteitseisen peuterspeelzalen en overige locaties kinderopvang en peuterspeelzalen. Hierin staat onder andere beschreven dat er dagelijkse schoonmaak moet plaatsvinden, zodat ziektes niet verspreiden.

Q: Welke werkzaamheden voert TyClean uit in een kinderdagverblijf?

A: TyClean voert de dagelijkse schoonmaak uit van alle ruimtes in het kinderdagverblijf, zoals de speelruimtes, de keuken en de toiletten. Ook doen wij specialistische reiniging, bijvoorbeeld van speelgoed en ander materiaal dat veelvuldig wordt gebruikt.

Q: Hoe vaak gebeurt de schoonmaak van het kinderdagverblijf?

A: TyClean voert dagelijks schoonmaakwerkzaamheden uit om de hygiëne op peil te houden.

Q: Op welke manier verkleint TyClean het risico op het verspreiden van ziektes in een kinderdagverblijf?

A: TyClean gebruikt speciale schoonmaakmiddelen en -technieken om ziekteverwekkers te doden en te voorkomen dat ze zich kunnen verspreiden. Bovendien controleren wij onze medewerkers op ziektes en schakelen wij bij ziektedreiging direct vervanging in. Door deze werkwijze wordt het risico op het overdragen van ziektes verkleind.

Q: Welke schoonmaakwerkzaamheden zijn er nodig in een crèche of buitenschoolse opvang?

A: In een crèche of buitenschoolse opvang zijn dezelfde werkzaamheden nodig als in een kinderdagverblijf. Dagelijkse schoonmaak van alle ruimtes en specialistische reiniging van speelgoed en andere materialen is daarom belangrijk.

Q: Wat zijn de randvoorwaarden waar TyClean rekening mee houdt tijdens het schoonmaken van een kinderdagverblijf?

A: Bij het schoonmaken van een kinderdagverblijf houdt TyClean rekening met de aanwezigheid van kwetsbare groepen uit de samenleving. Wij zorgen ervoor dat onze werkwijze veilig en verantwoord is en dat kinderen niet in aanraking komen met schadelijke stoffen.

Q: Hoe verhoogt een goede schoonmaak van een kinderdagverblijf de weerstand van kinderen?

A: Een goede schoonmaak vermindert het aantal ziekteverwekkers in de speelomgeving van kinderen en verkleint daardoor de kans op overdracht van ziektes. Hierdoor worden kinderen minder vaak ziek en neemt hun weerstand toe.

Q: Hoe vraag ik een offerte aan bij TyClean?

A: Je kunt een offerte aanvragen via onze website of door telefonisch contact met ons op te nemen. Wij komen vervolgens langs om de locatie te bekijken en een passende offerte op te stellen.

Q: Wat is de werkwijze van TyClean bij het schoonmaken van een kinderdagverblijf?

A: Bij het schoonmaken van een kinderdagverblijf volgen wij een vast stappenplan. Zo beginnen wij altijd met de dagelijkse schoonmaak van de ruimtes en maken wij vervolgens specialistische schoonmaak. Tijdens het schoonmaken wordt er rekening gehouden met de normen over hygiëne en randvoorwaarden als de aanwezigheid van kinderen.