Laan van Berlijn 329

2034SM Haarlem

Heeft u vragen?

088-4646800

Stuur een email

info@tyclean.nl

Kosten schoonmaak per m2

Werken bij TyClean? Bekijk onze vacatures.

Prijzen schoonmaak per m2: Wat kost professionele schoonmaak?

Van eenmalige schoonmaak tot dagelijkse diensten, het inhuur bevordert een schone en gezonde werkomgeving die bijdraagt aan de productiviteit en het welzijn van uw medewerkers. Maar wat zijn de kosten van schoonmaak per m2? Als professioneel schoonmaakbedrijf weet TyClean dat deze factor cruciaal is voor uw beslissing. Laten we dit eens nader bekijken.

kantoor schoonmaken kosten schoonmaak per m2
eenvoudige schoonmaak € 0,30 – € 0,80
complexe schoonmaak € 0,70 – € 1,20

Wat beïnvloedt de kosten van schoonmaak per m2?

De kosten van de schoonmaak per m2 kan variëren afhankelijk van enkele factoren. Over het algemeen zal een groter oppervlak een lagere prijs per vierkante meter hebben dan een kleiner oppervlak dat regelmatig moet worden schoongemaakt.

Een andere factor die de kosten kan beïnvloeden, is de aard van het schoonmaakwerk. Voor basisreinigingsdiensten zoals stofzuigen en afstoffen, zullen de kosten lager zijn dan voor gespecialiseerde taken zoals vloeronderhoud of glasbewassing. Bekijk onze diensten pagina voor meer informatie over de verschillende soorten schoonmaakdiensten die wij aanbieden.

Is het voordeliger om de schoonmaak uit te besteden?

Het uitbesteden van de schoonmaakdiensten aan TyClean kan kostenefficiënt zijn voor uw bedrijf. Ten eerste bespaart u waardevolle tijd die u kan besteden aan uw kernactiviteiten. Bovendien profiteert u van onze ervaring en expertisein de schoonmaakbranche, waardoor u verzekerd bent van een grondige reiniging.

Hoe worden de kosten van een eenmalige schoonmaak berekend?

De kosten voor een eenmalige schoonmaak worden meestal berekend op basis van het totale oppervlak van de ruimte die moet worden schoongemaakt, de intensiteit van de schoonmaak, de benodigde materialen en apparatuur en de benodigde tijd.

Tarief Eenmalige schoonmaak
Eenvoudige schoonmaak € 25 – € 35 per uur
Diepe reiniging € 30 – € 50 per uur

Hoe helpt TyClean bij het beheersen van de kosten?

TyClean streeft ernaar u een uitstekende service te bieden voor een redelijke prijs. We begrijpen dat elke klant uniek is, dus we luisteren naar uw specifieke behoeften en werken een individueel plan uit dat aansluit bij uw budget.

Is er een verschil in kosten tussen zakelijke en residentiële schoonmaak?

Ja, er kan een verschil zijn in de kosten. Zakelijke schoonmaakdiensten kunnen iets hoger uitvallen vanwege de omvang en complexiteit van de schoonmaakprojecten. Daarnaast hebben bedrijven vaak meer frequent en specifiek schoonmaakwerk nodig dan particuliere huishoudens.

Wat is de invloed van de locatie op de schoonmaakkosten per m2?

De locatie van uw pand kan invloed hebben op de kosten van de schoonmaak per m2. Zo zijn de kosten in steden gewoonlijk hoger dan in landelijke gebieden, vooral als er reis- of parkeerkosten in rekening worden gebracht.

Conclusie

De kosten van schoonmaak per m2 zijn afhankelijk van verscheidene factoren zoals de grootte en locatie van uw pand en de gewenste schoonmaakdiensten. Bij TyClean bieden we concurrerende tarieven en een uitgebreid dienstenpakket om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Bekijk de contactpagina voor meer informatie of het aanvragen van een offerte.