Laan van Berlijn 329

2034SM Haarlem

Heeft u vragen?

088-4646800

Stuur een email

info@tyclean.nl

Milieuvriendelijke schoonmaak: De duurzame aanpak van TyClean

Werken bij TyClean? Bekijk onze vacatures.

Milieuvriendelijke schoonmaak: De duurzame aanpak van TyClean

Als schoonmaakbedrijf heeft TyClean al meer dan 20 jaar ervaring met het schoonmaken van scholen en kinderdagverblijven door heel Nederland. Bij TyClean vinden ze dat een schone werkomgeving vanzelfsprekend moet zijn en dat het belangrijk is om te werken met milieuvriendelijke reinigingsproducten om een steentje bij te dragen aan een beter milieu. In dit artikel gaan we dieper in op hoe TyClean dagelijks zorgt voor een schone leeromgeving voor leerlingen en docenten.

Duurzaam schoonmaken met milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen

TyClean maakt gebruik van de Green Care Professional schoonmaakproducten van het merk Weska. Deze reinigings- en onderhoudsmiddelen zijn milieuvriendelijk en dragen het Cradle to Cradle kwaliteitscertificaat. Dit betekent dat deze producten ontwikkeld zijn om de gezondheid van mensen en veiligheid van het schoonmaakpersoneel te garanderen, terwijl de milieu-impact zo laag mogelijk gehouden wordt.

De duurzame schoonmaakmiddelen van TyClean zijn uitzonderlijk goed voor het milieu en hebben uitstekende milieueigenschappen. Door deze middelen goed te doseren, verbruikt TyClean de juiste hoeveelheid om een optimaal resultaat te garanderen en tonen ze aan dat hygiënisch schoon ook goed kan zijn voor het milieu!

Milieuvriendelijke verpakking en ingrediënten

Bij TyClean wordt niet alleen gelet op de milieuvriendelijkheid van de schoonmaakmiddelen zelf, maar ook op de verpakking en ingrediënten. De verpakking van de Green Care Professional schoonmaakmiddelen is gemaakt van duurzaam materiaal, zodat deze na gebruik gerecycled kan worden. Daarnaast zijn de ingrediënten van deze schoonmaakmiddelen zorgvuldig geselecteerd, zodat deze zo min mogelijk schadelijk zijn voor het milieu.

Alternatieven voor schadelijke stoffen

Sommige schoonmaakmiddelen bevatten schadelijke stoffen, zoals chloor of ammonia, die niet alleen slecht zijn voor het milieu, maar ook voor de gezondheid van mensen. TyClean biedt daarom alternatieven voor deze schadelijke stoffen, zoals ecologische schoonmaakmiddelen. Deze alternatieven zijn niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor de gezondheid van leerlingen, docenten en het schoonmaakpersoneel.

Verduurzamen van de schoonmaak

TyClean gaat verder dan alleen het gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Het schoonmaakbedrijf richt zich op het verduurzamen van de hele schoonmaak. Dit betekent dat TyClean ook kijkt naar het verminderen van afval en het besparen van water en energie. Door bijvoorbeeld gebruik te maken van heet water tijdens het schoonmaken, kan TyClean het gebruik van schoonmaakmiddelen verminderen en tegelijkertijd het energieverbruik verminderen.

Assortiment duurzame schoonmaakproducten

TyClean biedt een breed assortiment aan duurzaam schoonmaakproducten voor verschillende doeleinden. Naast de reguliere schoonmaakmiddelen, biedt TyClean bijvoorbeeld ook duurzame schoonmaakmiddelen voor specifieke toepassingen, zoals glasbewassing en vloerreiniging. Zo kunnen ze voor elke schoonmaakklus een passend en duurzaam schoonmaakmiddel aanbieden.

Het belang van dagelijkse schoonmaak op scholen

Een schone leeromgeving is van groot belang voor leerlingen en docenten. Een schone school zorgt niet alleen voor een gezonde omgeving, maar ook voor een betere concentratie en productiviteit van leerlingen. Bovendien draagt een schone school bij aan het verminderen van ziekteverzuim onder leerlingen en docenten. Dagelijkse schoonmaak is daarom van groot belang op scholen.

TyClean zorgt dagelijks voor een schone leeromgeving op scholen door middel van reguliere schoonmaakwerkzaamheden. Dit omvat onder andere het stofzuigen van de lokalen, het reinigen van de toiletten en het schoonmaken van de gangen en trappenhuizen. Ook periodiek onderhoud, zoals vloerreiniging en glasbewassing, wordt door TyClean uitgevoerd.

Korte lijnen en snelle servicegerichte aanpak

TyClean hecht veel waarde aan een goede communicatie met haar klanten. Door korte lijnen en een snelle servicegerichte aanpak kan TyClean snel inspelen op de wensen en behoeften van haar klanten. Dit komt onder andere tot uiting in het online logboek, waar klanten direct kunnen communiceren met de medewerkers van TyClean. Aanvragen worden op deze manier snel opgepakt en de status is altijd in te zien, wat bijdraagt aan de transparantie van de dienstverlening.

Multicultureel schoonmaakbedrijf

TyClean is een multicultureel schoonmaakbedrijf en heeft medewerkers met diverse achtergronden. Dit draagt bij aan de diversiteit en inclusiviteit van het bedrijf. Bovendien wordt er bij TyClean rekening gehouden met de culturele achtergrond van haar medewerkers bij het uitvoeren van de schoonmaakwerkzaamheden. Zo wordt er bijvoorbeeld rekening gehouden met de religieuze voorschriften van medewerkers bij het schoonmaken van specifieke ruimtes.

Conclusie

TyClean zorgt dagelijks voor een schone leeromgeving op scholen door middel van duurzame schoonmaakmiddelen en een verduurzamende aanpak. Het gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen, het verminderen van afval en het besparen van water en energie zijn hierbij belangrijke aspecten. Daarnaast hecht TyClean veel waarde aan een goede communicatie met haar klanten en een snelle servicegerichte aanpak. Door deze aanpak kan TyClean snel inspelen op de wensen en behoeften van haar klanten en zorgen voor een schone en gezonde leeromgeving voor leerlingen en docenten.