Laan van Berlijn 329

2034SM Haarlem

Heeft u vragen?

088-4646800

Stuur een email

info@tyclean.nl

Schoonmaakbedrijf voor bedrijven

Werken bij TyClean? Bekijk onze vacatures.

Professioneel schoonmaakbedrijf voor bedrijven

Welkom bij TyClean, het beste schoonmaakbedrijf voor jouw bedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van professionele schoonmaakdiensten voor diverse branches. Onze schoonmakers hebben de kennis en ervaring om te zorgen voor een schone en hygiënische werkomgeving.

Specialistische schoonmaakdiensten voor bedrijven

Als professioneel schoonmaakbedrijf bieden wij een breed scala aan schoonmaakwerkzaamheden. Of het nu gaat om de schoonmaak van uw kantoor, bedrijfspand, winkels of industriële omgeving, bij TyClean zorgen we voor een grondige reiniging. Onze specialistische schoonmaakdiensten omvatten onder andere:

 • Glasbewassing
 • Industrieel reinigen
 • Recreatie
 • Winkels schoonmaken

De voordelen van ons schoonmaakbedrijf

Wanneer je een schoonmaakbedrijf voor jouw bedrijf zoekt, ben je bij TyClean aan het juiste adres. Wij bieden de volgende voordelen:

 1. Vrijblijvende offerte
 2. Flexibiliteit en inzetbaarheid
 3. Specialisme in diverse branches
 4. Periodieke schoonmaak
 5. Binnen 24 uur inzetbaar
 6. Deskundige en ervaren schoonmakers
 7. Persoonlijke aanpak
 8. Hygiënische en milieuvriendelijke schoonmaakmethoden

Wat zeggen anderen over ons?

Bij TyClean streven we naar de hoogste kwaliteit en tevredenheid van onze opdrachtgevers. Dit is wat anderen over ons zeggen:

“Het team van TyClean heeft ons bedrijfspand weer laten stralen. Ze leveren kwalitatief goed schoonmaakwerk en zijn altijd vakkundig en vriendelijk.” – John, CEO XYZ Company

Professionele vloerreiniging

Een van onze specialismen is vloerreiniging. Of het nu gaat om scholen of kantoren, TyClean heeft de expertise in het onderhoud van vloeren. Een schone vloer is essentieel voor de gezondheid en veiligheid van leerlingen en werknemers. Lees meer over professionele vloerreiniging bij TyClean.

Neem contact met ons op

Heeft jouw bedrijf behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf? Neem dan gerust contact met ons op via live chat. Onze medewerkers staan 24/7 voor je klaar om je te voorzien van meer informatie over onze diensten en een vrijblijvende offerte op maat. TyClean: jouw partner voor een schoon bedrijf!