Laan van Berlijn 329

2034SM Haarlem

Heeft u vragen?

088-4646800

Stuur een email

info@tyclean.nl

Waar moet je op letten bij het vinden van een schoonmaakbedrijf

Werken bij TyClean? Bekijk onze vacatures.

Waar moet je op letten bij het vinden van een schoonmaakbedrijf?

Hoe kiest u het juiste schoonmaakbedrijf voor uw pand?

Wanneer u op zoek bent naar een professionele en betrouwbare schoonmaakpartner voor uw bedrijfspand, kantoor, school, hotel of andere locatie, is het belangrijk om een geschikte aanbieder te vinden die al uw schoonmaakbehoeften op maat kan invullen. Maar waar moet u allemaal op letten bij het selecteren van een schoonmaakbedrijf? TyClean Schoonmaakdiensten zet de essentiële criteria voor u op een rij.

De 5 belangrijkste selectiecriteria voor een schoonmaakbedrijf

1. Kwaliteit van de dienstverlening

De kwaliteit van de geleverde schoonmaak is uiteraard doorslaggevend. Een bedrijf met jarenlange expertise weet precies hoe alle oppervlakken en materialen op professionele wijze gereinigd moeten worden voor een optimaal eindresultaat. TyClean Schoonmaakdiensten bestaat al meer dan 10 jaar en al onze schoonmakers zijn volledig gecertificeerd en getraind in de nieuwste schoonmaaktechnieken. Dit staat garant voor uitstekende reiniging van uw pand.

2. Specialisatie en dienstenpakket

Kies een schoonmaakpartner met expertise op het gebied van uw specifieke behoefte. Voor kantoren, scholen, hotels en bedrijven is dat namelijk anders dan voor bijvoorbeeld privéwoningen, sportclubs of horeca. TyClean Schoonmaakdiensten biedt alle professionele schoonmaakdiensten onder één dak, van dagelijks onderhoud en sanitairreiniging tot vloeronderhoud, gevelreiniging, glasbewassing en meer.

3. Flexibiliteit en maatwerk

Een goede schoonmaakpartner stemt de werkzaamheden en planning volledig af op uw wensen als opdrachtgever. Bij TyClean Schoonmaakdiensten luisteren we naar al uw specifieke behoeften om onze dienstverlening daarop af te stemmen. Van eenmalige schoonmaakbeurten tot structurele schoonmaakabonnementen, wij bieden volledig maatwerk.

4. Duurzaamheid

Kies een maatschappelijk verantwoord schoonmaakbedrijf dat oog heeft voor het milieu. TyClean Schoonmaakdiensten werkt uitsluitend met milieuvriendelijke schoonmaakproducten voor een minimale ecologische voetafdruk.

5. Klanttevredenheid en service

Een hoge mate van klanttevredenheid zegt veel over de kwaliteit van een schoonmaakdienst. Bij TyClean Schoonmaakdiensten staan servicegerichtheid en tevreden klanten voorop. We zijn trots op onze uitstekende referenties. Ook zijn we 7 dagen per week telefonisch bereikbaar voor al uw vragen.

Waarom professionele schoonmaak zo essentieel is

Het inhuren van een professioneel schoonmaakbedrijf heeft veel voordelen. Een grondig schoongemaakte ruimte ziet er niet alleen fraai uit, het heeft ook een positief effect op het welzijn van de gebruikers, bevordert de productiviteit en straalt professionaliteit uit.

Invloed op welzijn en productiviteit

Een schone, frisse werkomgeving zorgt voor meer welbevinden en motivatie onder personeel en studenten. Uit onderzoek blijkt dat mensen productiever en creatiever zijn in een opgeruimde ruimte. Schone ramen laten meer daglicht binnen en verminderen lusteloosheid. Een schone vloer voorkomt uitglijden en ongelukken. Goede schoonmaak draagt dus bij aan prettige en efficiënte werk- en leeromstandigheden.

Uitstraling van professionaliteit

Voor bedrijven, winkels, horeca en andere klantgerichte organisaties is een verzorgde, schone uitstraling van groot belang. De staat van het pand weerspiegelt het imago van een organisatie. Vuil of stof geeft een slordige, onverzorgde indruk en schrikt klanten af. Met professionele schoonmaak laat u zien dat u een kwaliteitsbedrijf bent dat oog heeft voor details.

Bevorderen van hygiëne en gezondheid

Regelmatige, grondige reiniging draagt bij aan een hygiënische omgeving. Zo worden bacteriën, virussen en allergenen effectief verwijderd. In deze tijd van corona is goede schoonmaak en desinfectie cruciaal. TyClean Schoonmaakdiensten kan uw pand hygiënisch en virusvrij maken met professionele desinfectie. Zo creëren we een gezonde werkplek.

Vermindering van ziekteverzuim

Doordat virussen en bacteriën met professionele schoonmaak worden bestreden, neemt het aantal ziektedagen onder personeel af. Minder verzuim betekent hogere productiviteit en besparing op personeelskosten. Investeren in professionele schoonmaak verdient zich zo dubbel en dwars terug.

Duurzaamheid

Met de juiste schoonmaaktechnieken en milieuvriendelijke producten draagt professionele schoonmaak bij aan duurzaamheid. Bij TyClean Schoonmaakdiensten werken we op een verantwoorde, ecologische manier.

Tijdsbesparing

Professionele schoonmakers werken uiterst efficiënt en grondig. In korte tijd reinigen zij wat u of uw personeel uren kost. Als ondernemer of manager besteedt u uw tijd beter aan uw kerntaken en laat u het schoonmaakwerk over aan de experts.

Kostenbesparing

Door efficiënt te werken, kunnen professionele schoonmakers vaak goedkoper reinigen dan wanneer uw eigen personeel dit moet doen. U bespaart op arbeidskosten. Bovendien voorkomt u extra kosten door bijvoorbeeld minder ziekteverzuim en meer productiviteit onder uw werknemers.

Voordelen van professionele schoonmaak op een rij:

Voordeel Toelichting
Betere productiviteit Schone omgeving bevordert motivatie en creativiteit
Minder ziekteverzuim Professionele schoonmaak bestrijdt bacteriën en virussen
Kostenbesparing Efficiënte schoonmaak bespaart op arbeidsuren eigen personeel
Tijdsbesparing Schoonmakers werken sneller dan eigen personeel
Professionele uitstraling Een schone locatie straalt kwaliteit uit
Hygiëne en gezondheid Reinigen verwijdert ziektekiemen en allergenen
Hogere klanttevredenheid Schone ruimtes worden hoger gewaardeerd

Risico’s van gebrekkige schoonmaak:

Risico Toelichting
Imagoschade Slordige uitstraling door stof en vuil
Ongevallen Uitglijden door gladde vloeren
Ziektekiemen Onvoldoende desinfectie bevordert verspreiding virussen
Lage productiviteit Vieze omgeving werkt demotiverend
Klachten Klanten en personeel kunnen klagen over hygiëne
Hogere kosten Meer ziekteverzuim en lagere productie kosten geld

Zo vindt u de ideale schoonmaakpartner

Nu u weet waarom het verstandig is om professionele schoonmaak in te huren, is de vraag: hoe kiest u het schoonmaakbedrijf dat het beste bij uw situatie past? TyClean Schoonmaakdiensten geeft enkele handige tips voor het maken van de juiste keuze.

 • Bepaal vooraf uw specifieke schoonmaakbehoeften. Welke soort ruimte moet schoongemaakt worden en welke werkzaamheden horen daarbij? En met welke frequentie heeft u de schoonmaak nodig?
 • Kies een schoonmaakbedrijf dat gespecialiseerd is in uw type pand en gewenste schoonmaak. De expertise voor een school is bijvoorbeeld anders dan voor een hotel of kantoor.
 • Vergelijk prijzen en kwaliteit van diverse aanbieders. De goedkoopste is niet per se de beste. Let op de prijs-kwaliteitverhouding.
 • Informeer naar ervaringen van huidige klanten. Referenties en reviews geven inzicht in de geleverde service en kwaliteit.
 • Zoek een betrouwbare, flexibele partner die meedenkt in oplossingen op maat.
 • Maak gebruik van een vrijblijvend en gratis schoonmaakadvies van een professional.

Waarom TyClean Schoonmaakdiensten de beste keuze is

TyClean Schoonmaakdiensten heeft de expertise en jarenlange ervaring om al uw schoonmaakbehoeften professioneel in te vullen. Wij onderscheiden ons op de volgende vlakken:

 • Ruim 10 jaar ervaring in professionele schoonmaak
 • Specialisaties in o.a. kantoren, scholen, bedrijven, evenementenlocaties
 • Uitstekende referenties van tevreden opdrachtgevers
 • Volledig afgestemd op uw wensen en eisen
 • Uitgebreid dienstenpakket
 • Duurzame schoonmaak met milieuvriendelijke producten
 • 24/7 klantenservice voor al uw vragen
 • Gratis en vrijblijvend schoonmaakadvies op maat
 • Scherpe prijzen zonder verrassingen achteraf
 • Planning volgens afspraak, zonder oponthoud

Kortom, bij TyClean Schoonmaakdiensten bent u verzekerd van de beste prijs-kwaliteitverhouding en optimale ondersteuning. Wij reinigen uw bedrijfspand, school, hotel of kantoor op professionele wijze tegen een concurrerend tarief.

Voor scholen is een gezonde en hygiënische leeromgeving bovendien essentieel voor het welzijn van leerlingen. Lees meer over onze schoonmaakdiensten voor scholen. Wilt u weten of wij ook actief zijn in uw regio? Bekijk ons overzicht van schoonmaakbedrijven per plaats of neem contact op.